اعلام اسامی پذیرفته شدگان دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال ۹۶ (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره ­های مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال تحصیلی 97-96 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org می توانند نتیجه پذیرش خود را مشاهده کنند.

کلیه پذیرفته‌شدگان می بایست در یکی از روز‌های شنبه مورخ 96/12/26 لغایت دوشنبه مورخ 96/12/28  به محل قبولی خود مراجعه کنند. بدیهی است عدم ثبت نام در تاریخ تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

ارسال شده توسط روابط عمومی دانشگاه علمی کابردی میبد شنبه 26 اسفند 1396, 07:40:00